Trivia Murder Party

Posted on Posted in Aktiviteter, Program

Do you wanna play a game?

Hvis du noen gang har uttalt frasen “hvis unyttig kunnskap kunne redde liv” er dette programposten for deg! En sadistisk morder, besatt av trivia har fanget deg og en gruppe medspillere i et nett av rare spørsmål og skumle utfall. Hvem vet mest om usaklige ting?
Benytt all din unyttige kunnskap om alt fra absurde Florida Man-situasjoner til geografi for å komme deg gjennom spillet i live, og etterlate dine medspillere til en skjebne verre enn døden.

Trivia Murder Party er et interaktivt multiplayer-spill, hvor opptil 8 spillere konkurrerer om å svare på spørsmål om alt mellom himmel og jord, i forsøket på å redde sin karakter fra den sikre død. Feil svar medfører strafferunder, hvor man kan backstabbe sine medspillere og få overtaket selv om man ligger dårlig an.
Dette er et fantastisk morsomt, og bittelitt grotesk partyspill, fullt av sarkastiske kommentarer og Halloweensk stemning, som vi tror blir veldig morsomt på storskjerm!

Spillet foregår på Amfisalens lerret og deltakerne logger seg inn og spiller via sin egen smarttelefon.
De som rekker å logge seg på først får delta i spillet, så her er det førstemann til mølla som gjelder.

En runde varer i ca. 20 minutter, og vi spiller så mange runder som vi har tid til.

Legg merke til at upassende kallenavn etc. vil føre til at vi avbryter spillet, noe som vil spise av tidsskjemaet, så vær kul og ikke ødelegg for andre.