Dommer: Luma Cosplay

Posted on Posted in Gjester

Siste dommer ut i Toruweens Cosplay- og Kostymekonkurranse er Idun, også kjent som Luma Cosplay!
Hun har drevet med cosplay siden 2013, og tok en velfortjent 2.plass i Cosplay:Master-kategorien på årets Torucon.

På spørsmål om hva hun liker best å jobbe med, svarer hun at hun synes det er veldig gøy å jobbe med materialer hun ikke har jobbet med før. Hun liker også å jobbe med smådetaljer som ikke merkes ved første øyekast.
Når hun skal velge seg en karakter, velger hun ofte karakterer hun umiddelbart faller for, og som har elementer ved seg som hun øsnker å lage. Spesielt dersom det utvalgte cosplayet har flere ulike sider ved seg; hun liker en god blanding, ikke bare worbla og foam, eller kun søm.

Hun oppsummer sitt forhold til Halloween med to ord: "Godteri og skrekkfilm!" I følge Luma Cosplay er høst den beste årstiden, og hun gleder seg alltid til Halloween.

Som dommer har hun følgende råd til deltakerne i konkurransen: " Gå all out! Ikke hold tilbake på scenen og vær stolt over det dere har laget og at dere er med i konkurransen! Gleder meg så utrolig mye til å se hva dere har laget!"

Sjekk ut mer av Luma Cosplays kreasjoner på DeviantArt og Instagram!


Foto: Torygan Photography