Dommer: SéreturAlionCreations

Posted on Posted in Gjester

Neste dommer ut i Toruweens Cosplay- og Kostymekonkurranse er Fredrik, også kjent som SéreturAlionCreations. 

Han deltok på sin første con i 2012, og begynte med cosplay året etter.
Han forteller at han liker å jobbe med mange ulike materialer og teknikker og prøver å variere hva slags materiell han bruker. I forbindelse med skaping av armor og props har han jobbet en god del med foam. For tiden prøver han også å bli flinkere til å sy.

Når det kommer til valg av karakter/props, velger han karakterer og props han liker fra spill, filmer, bøker han har kjennskap til. Siden han liker variasjon, forteller han at han prøver å velge karakterer som krever bruk av ulike teknikker og materialer.
Han forteller at han ikke har det største forholdet til Halloween, annet enn at han og venner gikk litt rundt på barneskolen, og at han også har pyntet litt med gresskar osv hjemme, men at det har blitt mindre av det med tiden. 

Som dommer har han følgende råd å gi til deltakerne: "Vær deg selv (evt in-character :P)  og ha det moro!"

I tillegg til Facebook, kan man også følge Fredrik på Instagram og DeviantArt.


Foto:
Timo Jawansky