Dommer: Aeki Cosplay

Posted on Posted in Gjester

Andrea, eller Aeki Cosplay er den første av våre tre dommere i Toruweeens Cosplay- og Kostymekonkurranse.

Hun er en rutinert cosplay som har drevet med cosplay i ca. 10 år. Hun har vunnet plasseringer i Torucons cosplaykonkurranse ved flere anledninger, og har også tidligere stilt som dommer på Toruween.
På spørsmålet om hva hun liker best å jobbe med innen cosplay svarer hun at favorittdelen av prosessen er sluttdetaljene- maling, småbrodering etc., men før den tid jobbes det med sying og worbla/foam.

Når Aeki skal velge en karakter å lage går hun etter de karaterene hun liker veldig godt, eller som har et design hun synes ser spennende ut, med mindre cosplayet skal svare til et spesifikt tema.
Halloween har alltid vært en av favoritt-høytidene hennes: "Før jeg hadde hørt om cosplay elsket jeg fortsatt å kle meg ut, og Halloween var den perfekte muligheten for det, og ofte også den eneste muligheten, så det var ekstra stas :3 "

Som dommer har hun følgende råd til deltakerne i konkurransen:  "Cosplay skal først og fremst være for deg selv, og artig for deg, så kos dere masse, og vær stolt av kostymet ditt, uansett hva det måtte være ♡  "


Foto: Torygan Photography