Ghostbusters Ghost Tour Experience

Posted on Posted in Aktiviteter, Program

Når det er noe rart som skjer i nabolaget, rettere sagt kjelleren på ISAK. Hvem ringer du da?

Ghostbusters er selvsagt på plass for å komme til bunns i hva eller hvem det er som hjemsøker det dunkle kjellerarealet på ISAK og vi vil invitere deg og vennene dine med på oppdraget! Vårt profesjonelle team vil guide dere gjennom en opplevelse i paranormal etterforskning og bekjempelse.

Har du det som skal til for å bli en ekte Ghostbuster?

****

Ghostbusters Ghost Tour Experience er en interaktiv opplevelse for deg og en gruppe venner eller andre ivrige spøkelsesjegere. Bli med ned i den mørke kjelleren under ISAK hvor utfordrende oppgaver og skumle skrømt må overkommes for at dere nok en gang skal kunne se dagens lys.

En gruppe må være på minst tre og maks fem personer. Vi vil selvsagt gjøre det vi kan for å sette sammen grupper for dere som skulle være alene eller bare to personer også.

Turer kommer til å gå fortløpende hele dagen med mulighet for å slenge seg med så lenge det er kapasitet. Det vil også være mulighet for grupper å sette seg opp til spesifikke tidspunkt om man ønsker å reservere seg en plass når det måtte passe.  Påmelding skjer i Ghostbusters-standen i foajeen.

Vi legger opp til en trygg opplevelse men vær forberedt på at det vil være mørkt, tidvis litt klaustrofobisk og at det godt kan hende du får deg en real støkk.

Velkommen!