Cosplay- og kostymekonkurranse

Posted on Posted in Konkurranser, Program

Cosplay- og kostymekonkurranse

Vi ønsker dere alle velkomne til å delta i Toruweens Cosplay- og kostymekonkurranse 2017!

Årets konkurranse har to kategorier:

Cosplay-kategorien

Deltakere i cosplay-kategorien må møte opp kort tid etter åpningsshowet for pre-judging. De vil da få fem minutter til å vise frem kostymet sitt og svare på spørsmål. Videre informasjon vil bli gitt fra scenen under åpningsshowet.

Deltakerne vil bli bedømt etter vanlige konkurransekriterier, men fordi vi ikke har nok tid vil det ikke være noen performance-del. Det vil altså kun være én runde på scenen før vinneren blir utpekt av dommerne.

Deltakerne oppmuntres til å  cosplaye karakterer som passer til Halloween-temaet - enten det er en karakter som allerede hadde et skummelt design, eller en egen Halloween-versjon av en karakter (Halloween-versjonen må ikke være offisiell, men må så langt det er mulig ligne en offisiell versjon av karakteren).

På scenen har deltakerne to minutter scenetid, hvor de får gå på scenen, gjøre en pose eller si en replikk, og så gå av igjen.

Kostymekategorien

Det eneste kriteriet i kostymekategorien er å være så skummel som mulig, eller å gi tilskuerne mest mulig Halloween-følelse. Deltakerne vil derfor ikke ha noen pre-judging, men vil ha to minutter scenetid til å gjøre en pose og/eller si en replikk.

Premier

De to beste i hver kategori vil bli premiert.
1.Plass: Gavekort på 1000;- fra Outland, samt. Worbla
2.Plass: Gavekort på 500;- fra Outland, samt. Worbla

Påmeldingsfrist og deltakerantall

Det er plass til 12 personer i hver kategori, og påmeldingene må være innsendt før 22. oktober! Her er det førstemann til mølla!

Det er selvfølgelig kun lov å sende inn én påmelding per person.

OBS! Dette skjemaet tar imot påmeldinger til vi skrur det av manuelt. Det er derfor en sjanse for at du får sendt inn en påmelding etter at kategorien du valgte er fylt opp. Vi vil da gi deg beskjed i løpet av kort tid. Vi beklager på forhånd om dette fører til problemer eller ubehag for noen.

Meld deg på konkurransen her!